Portada > Noticies > Millora ocupabilitat juvenil

Millora ocupabilitat juvenil

05-Octubre-2017

El Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP), conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza un seguit de formacions destinades a joves entre 16 i 30 anys inscrits al programa de Garantia Juvenil. Aquestes formacions tenen un alt percentatge d'inserció, i algunes inclouen possibilitats de contractació.

Aquests dies s'estan duent a terme els processos de selecció per a cambrer de sala, i pròximament s'obrirà la inscripció a controlador d'accessos i SAP Business One, entre d'altres. A més, l'SLOP gestiona la derivació a diverses formacions per a joves que es realitzen en altres centres comarcals.

La formació és fruit de l’acord de col·laboració signat l’octubre de l’any passat entre l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Barcelona, per la posada en marxa d’accions formatives i la millora de l’ocupabilitat adreçades al col·lectiu juvenil. L’acord s’emmarca en el Pla d’Actuació Municipal per a l’impuls de projectes formatius específics per a joves que generin ocupació en aquest sector de la població. Garantia Juvenil és un programa destinat a millorar l'ocupabilitat dels joves entre 16 i 30 anys que inclou formació, suport per a emprendre i opcions per començar a treballar. Per a les inscripcions a la formació que realitza l'SLOP, cal anar a les seves oficines del C/ Major 1 de Parets del Vallès.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar