Google Adwords

13-Octubre-2017

AdWords és el programa publicitari associat al motor de recerca Google i que ha suplantat les antigues pàgines grogues. La possibilitat de crear campanyes d'abast local i la difusió de les cerques des dels dispositius mòbils obre un enorme ventall de possibilitats per botigues, comerços de proximitat i empreses que ofereixen els seus serveis a clients d’àmbit local. Adwords és un sistema molt avantatjós per la seva senzillesa i baix cost: es pot fer publicitat per sí mateix a partir d’un euro diari. És per aquest motiu que hem organitzat una sessió formativa gratuïta pel proper 13 de novembre de 16 a 20 hores al Casal de Can Butjosa.

L’objectiu és acabar la sessió amb una campanya de publicitat posada en marxa aprenent a:

  • Entendre el model de negoci de la publicitat en cercadors.
  • Identificar els objectius d'una campanya.
  • Dissenyar una estratègia adequada per aconseguir-los.
  • Crear un compte de publicitat i elaborar una campanya.
  • Utilitzar les eines de gestió.
  • En la part teòrica els participants aprendran a conèixer el sistema de publicitat en motors de cerca Google Adwords i la seva versió per a mapes.
  • En la part pràctica aprendran a crear un compte i a engegar la seva pròpia campanya publicitària així com a realitzar el seguiment i optimització.

La inscripció serà oberta fins el proper 10 de novembre i la podeu formalitzar al telèfon 935738896 o a promocio.economica@parets.cat

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar