iFest 2017

18-Desembre-2017

L’iFest va omplir l’Anella Olímpica d’innovació, creativitat i tecnologia

  • La segona edició d’aquesta cita ineludible per al món de la tecnologia, la ciència, la innovació i l’emprenedoria va reunir el passat 30 de novembre al Palau Sant Jordi i el Sant Jordi Club milers de joves de tot el país
  • Durant tot el dia, els assistents van poder impregnar-se de tecnologia, accedir a ponències inspiradores, conèixer de primera mà projectes i idees d’èxit i participar en un taller d’innovació.

El passat dijous 30 de novembre els nostres tècnics de la XarxaEmprèn van assistir al Palau Sant Jordi de Barcelona que va acollir la segona edició de l’iFest. Sota el lema ‘the young leaders interaction fest’, la cita ineludible per al món de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció va reunir enguany milers de joves provinents de tots els racons del país. En concret, hi assistien: estudiants d’últims anys de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats.

L’iFest incloïa:

  • el Meet Inspiration, espai conduït pel periodista Lluís Marquina i que consistia en una quinzena de ponències curtes i inspiradores sobre les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà dels seus protagonistes;
  • el Virtual Discovery una exposició virtual de projectes i idees d’èxit a càrrec de Pangea Reality, a la qual s’accedia mitjançant una app de realitat augmentada i gamificació;
  • el Teachers Workshop, un taller dedicat específicament als professors que acompanyaven els joves (al voltant de 2.000); i
  • el Dream BIG Challenge Imagine, el taller d’innovació disruptiva conduït pel multiemprenedor Xavier Verdaguer que ja es va celebrar en la primera edició de l’iFest, enfocat com una competició per equips de projectes emprenedors.

Amb tot, l’iFest pretén traslladar la consciència als joves que poden emprendre grans projectes en els propers anys, que la societat espera les seves aportacions i que poden ser més “sofisticades” del que inicialment ells i elles poden pensar. I que aquesta sofisticació pot venir de la ciència, la innovació, la tecnologia; la disrupció en general. Per altra banda, impregnar de tecnologia i apoderar els futurs líders de la nostra societat, (universitaris, docents…) per aplicar les tecnologies exponencials als grans reptes de la humanitat, iniciant una etapa i un moviment de reptes i tecnologies exponencials.

Iniciativa del Catalunya Emprèn i de l’Ajuntament de Barcelona

Aquesta gran festa de tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció per als joves catalans és una iniciativa del Catalunya Emprèn i de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta edició, 3 grans empreses patrocinaven els 4 grans reptes del Dream Big Challenge, Fluidra, líder i referent internacional en Piscina & Wellness, Uriach líder en salut i benestar i Aigües de Barcelona, empresa que aposta per la innovació i el talent. A més es comptava amb el suport especial del Parc Científic de Barcelona liderant un quart repte. Es comptava amb la col·laboració especial de Goodie com a patrocinador de la realitat virtual i Pangea Reality, Imagine cc i Philinks com a empreses organitzadores.

Catalunya Emprèn és un programa posat en marxa l’any 2012 per la Generalitat que busca fomentar l’esperit emprenedor i promoure la cultura d’empresa a Catalunya.

   

   

  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar