Programa CuEmE

21-Desembre-2017

Els Alumnes de 5è de primària de l’IES Nostra Senyora de Montserrat que participen al programa CuEmE (Cultura emprenedora a l’escola) de la DIBA han visitat l’ajuntament de Parets del Vallès per rebre de mans de l'alcalde, Sergi Mingote, el CIF de la cooperativa que gestionaran amb l’assessorament de ParetsEmpreses.

La Diputació de Barcelona mitjançant les àrees de Desenvolupament Econòmic i Cultura, Educació i Esports impulsa el programa CuEmE que fomenta l’esperit emprenedor i les competències bàsiques en el cicle superior d'educació primària.

La promoció de la cultura emprenedora esdevé una estratègia cabdal per donar resposta a la societat del coneixement, ja que afavoreix l’adquisició d’un conjunt de competències, habilitats i valors per capacitar les persones en l’impuls dels seus projectes professionals i vitals.

Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar de la que haurà de prendre decisions com l’aportació de capital inicial, escollir el nom i crear el logotip, tramitar el CIF, redactar els estatuts, decidir quin producte volen produir i assignar els equips i tasques a desenvolupar per cada alumne.

Presteu doncs atenció si sentiu a parlar de Little Imaginatives of Montserrat SCCL i de Maxi Mont Product SCCL. Són el futur empresarial de Parets!

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar