Portada > Noticies > Formació pel 2018

Formació pel 2018

06-Abril-2018

Ahir l'alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Toni Fernández, van presentar la programació de la formació per aquest 2018 i dades de les accions formatives que denoten bons resultats en l'estratègia seguida vers la formació de persones en situació d'atur, en actiu i les empreses.

Finalitzada la sessió de coaching "Aconsegueix el que vols" de Toni Càtedra de CATEDRA COACHING els tècnics van detallar que els àmbits de les 180 hores previstes de la formació vers el teixit productiu i l'empresa seran:

- Venda on-line (Eines i aspectes legals)
- Gestió empresarial (Fiscalitat)
- Marquèting (Estratègia i promoció)
- Finançament (Noves vies i fonts)

Al 2018 es preveu incrementar vora un 25% les hores de formació impartides des del servei de Promoció Econòmica i és formarà en gran part les empreses i les persones emprenedores que volen iniciar-se en el comerç on-line. Així explicarem des de com fer un web, quins són els requisists legals per vendre per internet o com promocionar el nostre comerç mitjançant les xarxes socials, per posar uns exemples.

Estigueu doncs pendents de les convocatòries dels diferents cursos perquè el nombre de places serà limitat.

Us hi esperem.

Font: VallèsVisió

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar