Portada > Noticies > Ajuts per a la contractació 2018

Ajuts per a la contractació 2018

19-Febrer-2018

El passat dimarts dia 13 de febrer es va presentar, a les instal·lacions del Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP), els resultats de 2017 dels ajuts per a la contractació i la nova convocatòria per al 2018.

L'alcalde de Parets del Vallès i president del Consell Industrial, Sr. Sergi Mingote, i el regidor del servei de Promoció Econòmica de Parets del Vallès i director del Consell Industrial, Sr. Toni Fernández, van exposar les estadístiques dels resultats on s'observa que més de la meitat de les empreses que sol·liciten els ajuts són de Parets.

El procediment per a la sol·licitud dels ajuts és molt senzill. No deixeu escapar l'oportunitat. Tot i haver augmentat la partida pressupostària fins als 95.000€ arriba un moment que s'acaba! Com ha succeït en les 6 passades edicions.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar