Portada > Noticies > Les empreses a Parets, col·laboren

Les empreses a Parets, col·laboren

22-Febrer-2018

Les empreses Ndavant, Audens Food i Sertrans ens han ajudat aquesta setmana amb el Programa Integral per a persones majors de 30 desocupades de llarga durada que executa el Servei Local d'Ocupació de Parets (SLOP).

Els directors de recursos humans d'aquestes empreses (2 del Consell Industrial) han col·laborat exposant quin són els perfils professional que busquen per a les empreses per a les que treballen i quin factor és el que els fa decantar per un candidat o un altre. Un cop finalitzada la seva intervenció han escoltat la candidatura dels participants al programa que en un format d'elevator pitch disposaven d'uns minuts per presentar-se i explicar quina era la seva trajectòria professional. Per acabar, la Susana, la Cristina i el José Maria, han fet un retorn amb les millores per a les presentacions per a què els participants les treballin a l'aula.

SLOP Projecte majors de 30 anys from Ajuntament de Parets del Vallès on Vimeo.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar