Portada > Noticies > Cens d'Autònoms

Cens d'Autònoms

22-Novembre-2021

L'Ajuntament de Parets del Vallès, per mitjà de ParetsEmpreses, impulsa un projecte de creació d’un cens d’autònoms del municipi que té per objectiu promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública, la col·laboració amb empreses de l'entorn i l'accès a accions de formació específica per millorar el seu múscul empresarial. La voluntat del projecte és prioritzar els professionals paretans en les contractacions menors de l'Ajuntament i en les de les grans empreses del municipi.

Els detalls i el funcionament del nou cens es donaran a conèixer en la roda de premsa que tindrà lloc el dimarts 13 de març a les 12.30h a les dependències municipals del Servei Local d’Ocupació (SLOP) ubicat al carrer Major número 1. A la mateixa hi assistiran l'alcalde de Parets, Sr. Sergi Mingote, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Turisme, Sr. Toni Fernández, i el regidor de Territori, Sostenibilitat i Serveis Econòmics, Sr. Francesc Juzgado.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar