Portada > Noticies > El programa CuEmE visita el mercat

El programa CuEmE visita el mercat

25-Maig-2018

Ahir finalment, i després de moltes setmanes de treball, els alumnes de 5è de primària de l’IES Nostra Senyora de Montserrat que participen al programa CuEmE (Cultura emprenedora a l’escola) de la DIBA van poder comercialitzar els productes de la seva cooperativa al mercat no sedentari del Camp de les Peces.

Les dues cooperatives que participaven del programa, Little Imaginatives of Montserrat SCCL i Maxi Mont Product SCCL, van esgotar existències en menys de 2 hores i ja havien establert en acord de junta que un percentatge del benefici de les vendes aniria destinat, un cop cobert el capital inicial aportat, a les entitats sense ànim de lucre de La Lluita Team de l'Arnau i l'Associació Protectora d'animals de Parets. Arribats a escola i feta la caixa els nois i noies van descobrir que Maxi Mont Product SCCL havia facturat 269€ dels que un cop descomptada la inversió inicial els ha suposat 129€ de benefici, mentre que Little Imaginatives of Montserrat SCCL havia obtingut unes ventes per valor de 272€ que els representen 172€ de benefici.

La promoció de la cultura emprenedora esdevé una estratègia cabdal per donar resposta a la societat del coneixement, ja que afavoreix l’adquisició de diferents competències, habilitats i valors (com són el treball en equip, la resolució de conflictes, la solidaritat...) per capacitar les persones en l’impuls dels seus projectes professionals i vitals.

Enhorabona nois i noies.

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar