Portada > Noticies > Ets i uts d'una cooperativa

Ets i uts d'una cooperativa

09-Maig-2023

Spulen wir bis 2022 vor und es erscheint dieses grün-schwarze Modell – mit Schattierungen der originalen einfarbigen Keramikuhr, aber in mehr als einer Hinsicht auf ihren Höhepunkt replica uhren schweiz gebracht.

Avui hem visitat amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental les cooperatives Dreams of Montserrat SCCP i Delux Product SCCP de l’Escola Nostra Senyora de Monstserrat que participen al programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) promogut per la Diputació de Barcelona.

A la xerrada s’ha explicat el funcionament d’una cooperativa: les funcions del consell rector i els seus membres, la presa de decisions de l’assemblea, la creació de comissions per repartir les tasques que s’han de dur a terme així com la gestió de la tresoreria.

Ha resultat una jornada profitosa i molt participativa on els alumnes ja tenen una idea clara de quins passos han de seguir per aconseguir el seu objectiu: gestionar una cooperativa i tenir beneficis per fer una activitat lúdica i una donació a una entitat benèfica.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar