Portada > Noticies > Ets i uts d'una cooperativa

Ets i uts d'una cooperativa

27-Febrer-2019

Avui hem visitat amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental les cooperatives Dreams of Montserrat SCCP i Delux Product SCCP de l’Escola Nostra Senyora de Monstserrat que participen al programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) promogut per la Diputació de Barcelona.

A la xerrada s’ha explicat el funcionament d’una cooperativa: les funcions del consell rector i els seus membres, la presa de decisions de l’assemblea, la creació de comissions per repartir les tasques que s’han de dur a terme així com la gestió de la tresoreria.

Ha resultat una jornada profitosa i molt participativa on els alumnes ja tenen una idea clara de quins passos han de seguir per aconseguir el seu objectiu: gestionar una cooperativa i tenir beneficis per fer una activitat lúdica i una donació a una entitat benèfica.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar