Dia de vendes

09-Maig-2023

Un swiss replica rolex replica watches cop creades les cooperatives, escollits els seus representants, creades les comissions corresponents, confeccionat els productes i feta la publicitat a la ràdio per donar-se a conèixer, els alumnes de l’escola Nostra Senyora de Montserrat han anat a vendre els seus productes al mercat no sedentari de Parets Poble.

 

Els nens i nenes s’han organitzat en 3 grups: uns eren els encarregats de captar clients; altres s’ocupaven de la caixa, rebre els diners i donar el canvi; i, per últim, un grup atenia als clients i feien la venda.

La resposta ha sigut molt bona rolex replica venent tots els productes amb un temps record, en poc més d’una hora havien esgotat existències! El pròxim curs ho hauran de tenir en compte.

Els i les alumnes han rebut la visita de l’alcalde en funcions Francesc Juzgado així com el regidor d’educació en funcions Miquel Pérez, que han estat xerrant amb els cooperativistes que els han pogut explicar com anaven les vendes i tot el que havien produït per comercialitzar.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar