El primer pas

09-Maig-2023

The watch was released, as all modern GMTs are, on both an Oyster and a Jubilee swiss replica rolex bracelet.

Quan es planteja una idea innovadora venen al cap tot una sèrie de hublot replica preguntes en relació a la seva viabilitat: “El producte tindrà èxit? Com puc fer front a la competència? Gestiono l’activitat com a autònom o millor constitueixo una societat?” Aquestes preguntes son únicament algunes de les moltes que poden sorgir quan s’ha d’avaluar la idea de negoci.

Tot i que aquestes qüestions són importants i han de quedar resoltes abans d’iniciar l’activitat, el primer pas de tot anàlisi de viabilitat ha de ser l’anàlisi personal. Fer un balanç de competències pròpies en relació al negoci que voleu iniciar és un punt crític per l’èxit futur del projecte: “Conec el sector al qual vull entrar? S’adapten les meves aptituds a les necessàries per portar a terme l’activitat? Puc compaginar la meva vida personal amb el projecte emprenedor? Puc assumir la inversió necessària per començar el projecte amb garanties?” Entre d’altres, aquestes preguntes haurien de plantejar-se sempre com un primer pas previ abans d’endinsar-se de manera més detallada en el pla d’empresa.

Com ho podeu fer? Molt senzill: a través de l’anàlisi DAFO. L’anàlisi DAFO és una eina que us permet definir quines són les vostres debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats en relació amb la idea plantejada. D’aquesta forma, podeu fer un primer filtre, avaluant si les vostres característiques personals s’adapten a la idea plantejada, que us permetrà decidir si heu d’avançar amb el pla d’empresa o, de forma contrària, heu de replantejar la idea.

Des del Servei d’empresa i emprenedoria de l’Ajuntament us podem assessorar i acompanyar en els primers passos per avaluar la vostra idea de negoci.

Vine, assessora’t i converteix la teva idea en realitat! T’esperem!

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar