Cadena de Valor

El replica rolex deepsea replica iwc projecte Cadena de Valor consisteix en generar aliances entre empreses per obtenir noves oportunitats de negoci a partir d'un anàlisi previ de les capacitats productives i tecnològiques d'aquestes. Els objectius d'aquest projecte són: 

replica uhren

  • Consolidar el teixit productiu de Parets del Vallès com a referent de projectes innovadors que impulsin l'economia i l'ocupació del territori.
  • Promoure la relació professional i la transferència de coneixement entre les pimes i el Consell Industrial de Parets del Vallès. 
  • Promoure la cooperació empresarial per al foment del negoci de proximitat. 
  • Fomentar l'apropament i la retenció d'empreses al teixit productiu paretà. 
  • Establir les bases d'un sistema integral d'informació de les empreses ubicades als Polígons d'Activitat Econòmica de Parets del Vallès. 

Els projectes que es derivin a les empreses es treballen ja i conjuntament amb les empreses del Consell Industrial de Parets del Vallès.

 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar