Portada > Projectes > Una idea per a Freudenberg

Una idea per a Freudenberg

Wat volgde was een terugkeer naar de beroemde "Pepsi" -configuratie in staal in 2018. Rolex met een Zwitsers uurwerk stopte onderweg ook met het volledig zwarte replica horloges model.

L'Ajuntament, l'Institut Torre de Malla i la multinacional alemanya Freudenberg, ubicada al municipi, disposen d’un concurs d’idees de millora per a aquesta empresa on participen els alumnes de primer curs del Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances del centre. L’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar els estudiants al món empresarial local.

El projecte s’inicia amb una visita dels alumnes a les plantes productives de del polígon d’activitat econòmica de Can Volart on Freudenberg fabrica els articles Vileda, olis industrials, components per a l’automoció i teles sense teixir. Després se’ls lliura les bases sobre les quals han de treballar i presentar una idea de millora per a l’empresa.

Per últim, un jurat escollirà la millor idea i els guanyadors seran obsequiats amb un viatge per visitar la planta de Freudenberg a Weinheim (Alemanya), acompanyats pel Sr. Jaume Cané, conseller delegat de Freudenberg España.

 

Font Valor afegit: 22/01/2014

Podeu veure el programa complert fent clic aquí

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar