Xarxa C-17

La xarxa de municipis de la Xarxa C-17 és un projecte territorial estratègic que es proposa coordinar els objectius i els interessos comuns dels actors públics i privats de l'espai productiu que va des de Mollet del Vallès i Puigcerdà. Els vint-i-vuit municipis que han manifestat l'interès en participar en aquesta iniciativa es proposen enfortir l'activitat econòmica, impulsant de forma coordinada iniciatives de valor al territori, principalment en els àmbits de les infraestructures, la promoció industrial, la formació professional o la promoció turística.

In addition to adding yet another bezel color to the mix, Rolex replica for sale also tweaked its 3285 movement to allow for a left-sided crown and new date replica watches uk aperture.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar