Tens valor?

replica horloges

El projecte consisteix en rolex replica    una acció formativa en Elevator Pitch per a les pimes amb l’objectiu de preparar un discurs per a la presentació dels seus productes a la resta d’empreses de Parets del Vallès.

El projecte persegueix amb aquesta acció:

  1. Propiciar l’apropament de grans empreses a les pimes de Parets del Vallès.
  2. Facilitar les oportunitats de negoci mitjançant l’accès com a proveïdors de serveis/productes a empreses grans del municipi de pimes i professionals de Parets del Vallès.
  3. Millorar la xarxa de relacions entre les empreses de Parets.
  4. Donar a conèixer al teixit productiu del municipi el servei de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’ajuntament de Parets del Vallès.
  5. Consolidar metodologia per a ser transferida inicialment a empreses del Consell Industrial de Parets del Vallès.
  6. Apropar el coneixement sobre el teixit productiu de Parets del Vallès al Consell Industrial, indispensable per a refermar el seu lideratge, l’organització de premis, l’impuls de projectes emprenedors en col·laboració pime-gran empresa.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar