Portada > Projectes > Ecologia Industrial

Ecologia Industrial

Quell'orologio richiamava i vecchi modelli con lunetta in alluminio completamente orologi replica nero.

Ecologia Industrial és un projecte que té per objecte l’eficiència energètica i/o l’estalvi d’aigua en els processos productius de les indústries mitjançant la concessió de:

  • 2 beques a estudiants universitaris de l’últim curs d’enginyeria tècnica o superior per a la realització in situ d’un treball final de grau que redueixi els costos energètics i/o el consum d’aigua al procés productiu de la indústria paretana per tal de promoure la sostenibilitat mitjançant la innovació, l’experimentació i els últims avenços tècnics que es poden trobar a les universitats.
  • 2 subvencions a les empreses subjecte dels treballs per a la inversió en accions que incorporin algun dels avenços tecnològics i/o mediambientals proposats per l’alumne.

Amb aquest projecte de col·laboració amb el Consell Industrial persegueix els següents objectius:

  1. Aportar el talent universitari al teixit productiu de Parets del Vallès.
  2. Afavorir la col·laboració entre empreses i universitats.
  3. Elaborar projectes de millora de l’eficiència energètica i d’estalvi d’aigua que es puguin transferir a la resta de teixit productiu.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar