PIB 2 PIB

El PIP 2 PIB (Parets Industrial Pole to improve PIB) és un projecte d'incubadora d'empreses del sector de les ciències de la vida. Persegueix esdevenir pol industrial i referent en aquest sector com a un dels objectius estratègics del municipi de Parets del Vallès. Es pretén cercar els recursos necessaris i dissenyar el projecte que permeti la rehabilitació dels espais annexos a la masia de la Marineta per adreçar-los a empreses en les primeres fases de creació i amb l'oferta de serveis bàsics de recepció, així com amb espais comuns per a facilitar el coneixement i les sinèrgies entre els projectes allotjats.

Erhältlich in verschiedenen Edelmetallgehäusen und mit unzähligen Zifferblättern, die von einfach bis exotisch und mit Juwelen besetzt sind, macht die Reinheit des aktuellen Superklons Rolex Oyster Perpetual Day-Date 40 in Gelbgold mit weißem Zifferblatt, geriffelter Lünette und President-Armband sie zu einer wunderbaren Wahl genau die richtige Menge an aussagekräftigem replica uhren Bling. £ 29.950.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar