Portada > Noticies > Jornada Cadena de Valor

Jornada Cadena de Valor

09-Maig-2023

Die doorbraak zou nog zes jaar duren. Toen werd de goedkope nep-Rolex GMT-Master II 116710BLNR uitgebracht, de blauw-zwarte GMT, de replica omega "Batman".

Avui, dia 20, el servei de ParetsEmpreses ha celebrat una jornada de treball emmarcada en el projecte Cadena de Valor amb 12 empreses de les 50 que hi participen del teixit productiu del municipi. El projecte que té per objectiu generar col·laboracions i aliances entre les empreses del municipi compta amb una anàlisi prèvia dels tècnics segons una metodologia que determina les complementarietats de les capacitats productives i tecnològiques entre les participants.

La jornada ha servit també per explicar la primera col·laboració en curs entre SpeedDoor i FM Group, que a més a més ja els ha servit per establir relacions comercials.

La jornada ha comptat amb la participació del regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Turisme, Antoni Fernández, i de la seva directora, Imma Ruiz, que han explicat els projectes en curs per potenciar el teixit productiu.

Els participants han gaudit d’una dinàmica relacional per a tractar les possibles col·laboracions que, per a què molts, ha servit també per a conèixer als altres participants.

   

   

Aquesta web utilitza cookies de tercers per facilitar la seva experiència com a usuari de la web i captar dades estadístiques, amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi de les seves dades de navegació. Si vostè continua amb la navegació, entenem que ens ofereix el seu consentiment per a l'ús de cookies.

Més informació Acceptar